Nieuws

Oktober 2019: Showroom & Atelier aan huis

Sinds een jaar heb ik thuis een atelier waar ik mijn werk maak. Om mijn klanten goed te kunnen ontvangen heb ik nu ook een mini showroom ingericht met samples die als uitgangspunt kunnen dienen voor opdrachten. Maak een vrijblijvende afspraak om een keer langs te komen, alleen om te kijken of een opdracht te plaatsen. Ik ben erg benieuwd naar jouw wensen. Stuur me een pb via social media of mail me, info@jasmijnmiltenburg.nl

Oktober 2019: Local Sustainable Fashion Expo

4 tm 13 oktober is het Dutch Sustainable Fashion Week (DSFW) in Enschede. Ik doe ook mee met een groepsexpositie Local Sustainable Fashion.

Ik presenteer mijn nieuwe project Blauwe Hemden. Een collectie van kledingstukken die ik maak van mijn vaders verzameling spijkerhemden.

Er zullen ook items te koop zijn tijdens de expositie. 

De expo kun je bezoeken tussen 4 en 13 oktober. Dinsdag 8 en donderdag 10 oktober zal ik zelf ook aanwezig zijn van 13 tot 17u.

Check www.dsfw.nl voor meer info over deze week.

Openingstijden expo:

Ma,di,wo,vr,za: 10-17u
Do: 10-21u
Zo: 12-17u


Oktober 2019: Vintagemarkt by Jasmijn Miltenburg

Duurzaam winkelen door 2e hands te kopen, dat doe je naar hartenlust tijdens alweer de 4e editie van mijn Vintagemarkt. Deze keer is de markt ook nog eens onderdeel van de Dutch Sustainable Fashion Week.

Ik selecteer elke collectie met de hand en reis hiervoor het hele land door. Hierdoor ontstaat een interessante mix waarbij kwaliteit en authenticiteit voorop staat. De collectie bestaat uit dames en heren kleding en accessoires in alle maten. Van authentieke vintage items naar nieuwere bijzondere (designer) stukken, alles is aanwezig voor aantrekkelijke prijzen.

5&6 oktober 2019
Concordia, Langestraat 56, 7511 HC, Enschede
Zaterdag 5 oktober 12-17u
Zondag 6 oktober 12-17u
Contant betalen