Blauwe Collectie

Blauwe hemden 

Voor de collectie 'Blauwe Hemden' is mijn vaders verzameling van negentien spijkerhemden, het uitgangspunt. Zeven jaar na zijn overlijden verzamelde ik, in 2019, de moed om iets met deze verzameling te doen. Ik bekeek, voelde, waste, streek en fotografeerde ze, stuk voor stuk. Ik maakte nieuwe items van fragmenten van deze negentien hemden, draagbare herinneringen aan mijn vader waarmee en waaraan ik mij kan warmen. 

Blauwe Hemden is een persoonlijk en intieme collectie, een palet van alles wat mijn vader was in negentien tinten blauw.
Hieronder zie je de stukken. De collectie is een groeiende, ik voeg er regelmatig dingen aan toe, net zolang tot mijn materiaal op is.
Klik op de foto en krijg meer informatie.

Als je ge├»nteresseerd bent in een van de stukken, dan kan ik een exemplaar maken afgestemd op jouw wensen en maten.  Je kunt ook je eigen materialen inbrengen, misschien heb je ook een verzameling liggen waar je graag iets draagbaars van wilt laten maken. Of wil je een draagbare herinnering aan een specifiek iemand uit een stapel kleding van hem of haar. Ik maak er graag iets moois van.
De prijs wordt bepaald aan de hand van het te gebruiken materiaal maar vooral door de tijd die het kost om iets te maken.