Mijn naam is Jasmijn Miltenburg. Modevormgever en kunstenaar te Enschede.

 

Ik heb een eigen label waaronder ik kleding en (woon)accessoires maak. Meestal gebruik ik hiervoor gebruikte materialen, mijn werk heeft een duurzaam karakter. 

 

Motivatie om te werken met gebruikte materialen is mijn voorliefde voor spullen en materialen met karakter. Dit kan legerkleding zijn, klederdracht, vintage kleding en stoffen, zolang het maar geleefd heeft.

 

Daarnaast ben ik voor consuminderen, zeker ook als het om kleding gaat. KLeding is op dit moment een wegwerpproduct geworden, mede dankzij de veel te lage prijzen voor kleding. Ik koop en maak graag kleding die tijdloos is en over tien jaar nog in je kast hangt.

 

Ik gebruik graag de term 'Reloved clothes' als het gaat om kleding die ik maak van oude kleding of textiel. Ik zorg ervoor dat er opnieuw van een kledingstuk gehouden kan worden.

 

Ook in opdracht doe ik dit graag. Van geborduurd schilderij tot oma's sjaaltjes tot een te klein geworden lievelingsjurk, ik kan je helpen er wat van te maken zodat je opnieuw verliefd kunt worden op je item.

 

Ook een bijzondere vraag of wens met betrekking tot textiel of een kledingstuk dat je een nieuw leven wilt geven? Mail me met je vraag en wat afbeeldingen, dan gaan we in gesprek.

 

Op dit moment werk ik aan een nieuwe website. Om deze reden is het beeldmateriaal niet actueel tot heden.Binnenkort zal er op mijn nieuwe website nieuw beeldmateriaal zichtbaar zijn zodat je je kunt laten insprireren.

 

Hartelijke groet,

Jasmijn Miltenburg